||
Daedalus Aviation Group
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures

Daedalus Aviation Group

Daedalus, met het hoofdkantoor gevestigd in Rijen is opgericht in 1993 en is vanaf dat moment wereldwijd werkzaam geweest binnen de Maintenance Repair en Overhaul (MRO) sector. Ons bedrijf richt zich met name op het inzetten van on-site support teams voor het uitvoeren van eerste- en tweedelijns onderhoud, component onderhoud, depot onderhoud, modificaties en upgrade programma’s. Daedalus beschikt over een flexibel bestand aan volwaardig gekwalificeerde en gecertificeerde onderhoudstechnici welke allen beschikken over de benodigde security clearances.

Daedalus staat onder toezicht van, en is ABDO-verklaring gecertificeerd door de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst. De organisatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd en compliant met de NATO Allied Quality Assurance Publication (AQAP) 2120. Binnen de organisatie zijn momenteel circa 100 personen in vaste dienst binnen diverse vakgebieden, zoals vliegtuigplaatwerk, avionica, vliegtuigsystemen en vliegtuigmotoren. Het overgrote deel van onze technici beschikt over minstens 20 jaar ervaring op het gebied van MRO. De kernactiviteiten van ons bedrijf concentreren zich primair op het uitvoeren van MRO ten behoeve van de F-16, de Apache AH-64, Chinook CH-47 en Cougar AS-532 helicopters.

De ruime ervaring van Daedalus bestaat uit intensieve betrokkenheid bij nagenoeg alle onderhouds- en modificatieprojecten van de F-16, zoals Falcon UP / Pacer SLIP, Mid-Life-Update (MLU), Falcon STAR / Pacer AMSTEL, maar ook Lijn Onderhoud en Fase Inspecties (200 en 300 uurs). Daarnaast heeft Daedalus het volledige Falcon UP programma voor de Indonesische Luchtmacht op locatie uitgevoerd. Verder assisteert Daedalus de Noorse Luchtmacht bij de uitvoering van Lijn Onderhoud en Fase Inspecties op de operationele F-16 vliegvelden aldaar.

Daedalus Aviation Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.